Nadmadrac Aloe Perla

Ocjenjeno 0 od 5
  • Valovito oblikovana površina u 7 zona.
  • Skidiva i periva analergijska presvlaka.
  • Oplemenjen esencijom aloe vere.
  • Trajnost madraca produljuje šest centimetara visine.
  • Besplatna dostava za dodatnu uštedu
  • 14 noći probni period
  • 2 godine jamstva

158,00  (1.190,45 kn) Već od: 79,00  (595,23 kn)

Besplatna dostava

Kartično plaćanje do 24 rate bez kamata

Opis

Dodatni sloj udobnosti i potpore

Nadmadrac Aloe Perla izrađen je od prozračne Waterfoam pjene i pruža visoku elastičnost i trajnost. Specifična površinska valovita obrada u 7 zona omogućuje izvrsno podupiranje tijela, sprečava pregrijavanje i raspršuje vlagu. Važno je naglasiti da nadmadrac sprečava i umanjuje mogućnost ulijeganja madraca. Dodatnih 6 cm visine osigurava dodatnu udobnost i potporu tijekom spavanja.

Spavanje u idealnoj temperaturi

Nema više znojnih noći zahvaljujući Waterfoam pjeni koja apsorbira toplinu tijela i usmjerava ju dalje od madraca. Ostat ćete svježi tijekom cijele noći i bez rizika da vas probudi toplina ili znojenje. Nadmadrac Aloe Perla odvodi višak topline, zato je osjećaj ležanja na površini prozračan. Daje dodatnu otpornost i potporu vašem madracu i pruža nizak otpor pri okretanju kako bi svako pomicanje proteklo lagano.

Tehničke karakteristike

Ergonomičan

Ergonomičan

grinje

Antialergijski

Prozračan

Prozračan

Obostrani

Obostrani

5/5

"Pun pogodak!

Čvrsta potpora, popravio sam spavanje bez velikih troškova."

Dodatna čvrstoća i trajnost madraca

Uz pružanje veće udobnosti, s nadmadracem Aloe Perla povećat ćete i izdržljivost i potporu madraca. Opremljen je elastičnim trakama na kutovima pa ga možete udobno pričvrstiti za madrac i koristiti obostrano. Time produljujete trajanje madraca, ali i nadmadraca.

Aloe vera – blagotvoran učinak na osjetljivu kožu

Presvlaka madraca oplemenjena je aloe verom, iznimno nutritivno bogatom biljkom brojnim mineralima, vitaminima i enzimima. Esencija aloe vere sa svojim dragocjenim učincima ima blagotvoran učinak na osjetljivu kožu.

Lako pranje i certificirana kvaliteta

Presvlaka ovog nadmadraca je OEKO-TEX certificirana kako bi vam zajamčila maksimalnu kvalitetu odmora. Nadalje, periva je u perilici na 40° C i izrađena od vlakana koja su oplemenjena esencijom aloe vere koja pomaže u odvođenju vlage i viška topline. S analergijskim svojstvom čini spavanje ugodnim i za osobe koje imaju problema s alergijama.

Probni period od 100 noći

Kažu da se na bolje lako naviknuti, no znamo da je i to proces koji traje određeno vrijeme. Zato vam nudimo probni period od 100 noći kako biste osjetili sve blagodati kupljenog madraca i uvjerili se da ste za sebe izabrali ono što vam najviše odgovara. U slučaju da pogriješite, nemojte se brinuti – madrac možete zamijeniti ili vratiti bez ikakvih komplikacija!

Korisnici o nama

Povjerenje i zadovoljstvo naših kupaca
Shopping Cart
Scroll to Top