-30%

Podnica Nettuno

Ocjenjeno 0 od 5
(0 recenzije korisnika)
  • Pogodna za sve vrste madraca
  • Podesivi nagibi u predjelu glave i vrata u skladu s Vašim potrebama
  • Jednostavno korištenje uz uporabu daljinskog upravljača
  • Elektromotori proizvedeni u EU u skladu s najvišim sigurnosnim normama
  • 2 u 1 – samostojeća je s uključenim nogicama, pa vam nužno nije potreban okvir kreveta
  • Idealna visina za olakšano sjedanje i ustajanje
  • Besplatna dostava za dodatnu uštedu
  • 100 noći probni period
  • 10 godina jamstva

942,33  (7.099,99 kn) Već od:659,63  (4.969,98 kn)

Besplatna dostava

Kartično plaćanje do 24 rate bez kamata

Opis

Podnica Nettuno čvrsta je i robusna, no u isto vrijeme udobna i prilagodljiva. Opremljena dvostrukim elektromotorom kojim se pomoću daljinskog upravljača može podesiti željeni položaj glave i nogu, a njen metalni mehanizam omogućuje podešavanje pozicije sve do sjedećeg položaja. Visine je 40 cm, pa uz bilo koju visinu madraca osigurava olakšano ustajanje i sjedanje. Ako, primjerice, volite čitati pred spavanje ili gledati TV, podešavanjem uzglavlja izbjeći ćete neugodne bolove u vratu, no pogodnosti ove mogućnosti posebno ćete osjetiti ukoliko imate problema s hrkanjem i želučanim refluksom, jer će se adekvatnom visinom uzglavlja olakšati disanje. Podešavanje visine područja nogu posebno će razveseliti one koji tijekom dana dugo stoje ili imaju problema s grčevima u nogama, njihovim oticanjem ili tzv. sindromom teških nogu.

Podnica je sastavljena od 20 gusto raspoređenih i visokoelastičnih letvica koje naglašavaju ergonomiju madraca. Posebna pažnja je posvećena području ramena na kojem je ugrađeno 8 diskova koji kretanjem od 360 stupnjeva osiguravaju savršenu prilagodljivost. U lumbalnom dijelu, podnica ima poseban sustav letvica kojima tvrdoću podloge možete prilagoditi svojim potrebama. Elektronika i mehanika motora porijeklom su iz EU, garantirajući sigurnosne europske norme. Podnica Nettuno ima sve karakteristike koje zadovoljavaju i najzahtjevnije korisnike.

dimenzije letvica

Letvice

Letvice su širine 3,5 cm i debljine 0,8 cm i umetnute u nosače od kaučuka što doprinosi elastičnosti i ergonomiji te sprječava škripanje podnice. Razmak od 3 cm između letvica čini je pogodnom za sve vrste madraca.

dimenzije visina

Dimenzije

Ukupna visina od poda iznosi 40 cm (plus visina madraca) za praktično ustajanje iz kreveta te lako održavanje čistoće i higijene
a po potrebi i korištenje prostora ispod.

resistenca

Izdržljivost

Drvo okvira podnice je dimenzije 6x3 cm a nogice su izrađene od masivnog drveta promjera 50 mm i 30 cm visine, što omogućuje opterećenja do 130 kg!

podesivost

Podesivost

Specijalni metalni mehanizam u kombinaciji s vrhunskim motorom, omogućavaju ovoj podnici prilagodljivost pozicije do sjedećeg položaja.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Podnica Nettuno”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

lga icon
LGA

„LGA tested Quality“ dokazuje primjerenost za uporabu i sigurnost proizvoda. Osim toga oznaka dokazuje da se nadziru unutarnja kontrola i uporaba oznake u skladu s pravilima te da se provode redoviti pregledi proizvoda.

gsikona
GS

GS je sustav certificiranja koji se primjenjuje na gotove proizvode i dokazuje usklađenost tih proizvoda s njemačkim zakonskim propisima o sigurnosti proizvoda a odnosi se na električnu sigurnost, uporabu kemijskih i opasnih tvari, ergonomijui buku.

madeineu_ikona
Made in EU

Made in EU označava da se proizvod proizvodi u Europskoj uniji. Prednosti oznake 'Made in Europe' su da naglašava pozitivne učinke europskih propisa, koji proizvode čine sigurnijim i manje štetnim za okoliš.

Shopping Cart
Scroll to Top