-30%

Podnica Prima

Ocjenjeno 0 od 5
(0 recenzije korisnika)
  • Pogodna za sve vrste madraca
  • Čvrsta i elastična, pruža vam dodatnu udobnost
  • 2 u 1 – samostojeća je s uključenim nogicama pa vam nije nužno potreban okvir kreveta
  • Optimalne visine za jednostavno i bezbolno ustajanje i sjedanje
  • Besplatna dostava za dodatnu uštedu
  • 100 noći probni period
  • 10 godina jamstva

240,89  (1.814,99 kn) Već od:168,62  (1.270,47 kn)

Besplatna dostava

Kartično plaćanje do 24 rate bez kamata

Opis

Outletmadraci-Podnice-Prima-05-1

Vrlo čvrsta i stabilna fiksna samostojeća letvičasta podnica u potpunosti izrađena od višeslojne breze, jamči visoku ortopedsku potporu te je primjerena svim vrstama madraca. Ima dvostruku mogućnost primjene jer je možete umetnuti u svaki okvir kreveta ili je koristiti samostalno, bez okvira kreveta, što vam smanjuje troškove. 17 elastičnih letvica jednostavno se prilagođava podražajima madraca. Letvice i okvir su glatki i premazani ekološkim lakom na bazi vode. Prima je podnica koja jamči visoku kvalitetu uz nisku cijenu.

dimenzije letvica

Letvice

Letvice su širine 5,2 cm i debljine 0,8 cm, umetnute u gumene nosače unutar okvira što sprječava škripanje podnice. Razmak od 4 cm između letvica čini je pogodnom za sve vrste madraca.

dimenzije visina

Dimenzije

Ukupna visina od poda iznosi 40 cm (plus visina madraca) za praktično ustajanje iz kreveta te lagano održavanje čistoće i higijene ispod madraca, a po potrebi i korištenje prostora ispod.

resistenca

Izdržljivost

Drvo okvira podnice je dimenzije 6x3 cm, a nogice su izrađene od masivnog drveta promjera 50 mm i 30 cm visine što omogućava opterećenja do 130 kg!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Podnica Prima”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

lga icon
LGA

„LGA tested Quality“ dokazuje primjerenost za uporabu i sigurnost proizvoda. Osim toga oznaka dokazuje da se nadziru unutarnja kontrola i uporaba oznake u skladu s pravilima te da se provode redoviti pregledi proizvoda.

gsikona
GS

GS je sustav certificiranja koji se primjenjuje na gotove proizvode i dokazuje usklađenost tih proizvoda s njemačkim zakonskim propisima o sigurnosti proizvoda a odnosi se na električnu sigurnost, uporabu kemijskih i opasnih tvari, ergonomijui buku.

madeineu_ikona
Made in EU

Made in EU označava da se proizvod proizvodi u Europskoj uniji. Prednosti oznake 'Made in Europe' su da naglašava pozitivne učinke europskih propisa, koji proizvode čine sigurnijim i manje štetnim za okoliš.

Shopping Cart
Scroll to Top