-30%

Podnica Techno Comfort FX

Ocjenjeno 0 od 5
(0 recenzije korisnika)
  • Pogodna za sve vrste madraca
  • 28 gusto raspoređenih letvica za maksimalnu udobnost
  • Poseban sustav za prilagođavanje tvrdoće u lumbalnom dijelu
  • Nosači letvica od kaučuka za još veću elastičnost
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 90 eura/ 678.11 kn
  • 100 noći probni period
  • 10 godina jamstva

124,10  (935,03 kn) Već od:86,87  (654,52 kn)

Besplatna dostava

Kartično plaćanje do 24 rate bez kamata

Opis

OutletmadraciMarion-Podnice-Techno-comfort-fx-03

Techno comfort FX je fiksna podnica izrađena od 28 elastičnih drvenih letvica postavljenih u nosače od kaučuka što joj omogućava pružanje adekvatne potpore korisniku bez obzira na težinu tijela. Letvice su ne samo otporne i čvrste, već i elastične i tihe, te se slobodno možete okretati u snu bez straha da će Vas probuditi škripanje ili neugodni bolovi u kralježnici. U prilog tome ide i podatak da u lumbalnom dijelu ova podnica ima poseban sustav dvostrukih letvi s regulatorima tvrdoće, što znači da će podloga biti tvrđa ili elastičnija, ovisno o vašoj težini i položaju u kojem spavate.

dimenzije letvica

Letvice

Letvice su širine 3,5 cm i debljine 0,8 cm umetnute u nosače od kaučuka, što doprinosi elastičnosti i ergonomiji te sprječava škripanje podnice. Razmak od 3 cm između letvica čini je pogodnom za sve vrste madraca.

dimenzije visina

Dimenzije

Podnica je izrađena u dimenzijama sa negativnom tolerancijom, što znači da je realna dimenzija nešto manja od navedene kako bi pristajala u sve okvire kreveta, npr. deklarirane dimenzije 90x200 cm; realne dimenzije 89x196 cm.

resistenca

Izdržljivost

Drvo okvira podnice je dimenzije 5x2,5 cm, u centralnom dijelu podnica ima dvostruke letve što joj omogućava nosivost do 120 kg!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Podnica Techno Comfort FX”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

lga icon
LGA

„LGA tested Quality“ dokazuje primjerenost za uporabu i sigurnost proizvoda. Osim toga oznaka dokazuje da se nadziru unutarnja kontrola i uporaba oznake u skladu s pravilima te da se provode redoviti pregledi proizvoda.

gsikona
GS

GS je sustav certificiranja koji se primjenjuje na gotove proizvode i dokazuje usklađenost tih proizvoda s njemačkim zakonskim propisima o sigurnosti proizvoda a odnosi se na električnu sigurnost, uporabu kemijskih i opasnih tvari, ergonomijui buku.

madeineu_ikona
Made in EU

Made in EU označava da se proizvod proizvodi u Europskoj uniji. Prednosti oznake 'Made in Europe' su da naglašava pozitivne učinke europskih propisa, koji proizvode čine sigurnijim i manje štetnim za okoliš.

Shopping Cart
Scroll to Top