-30%

Podnica Techno Comfort GN

Ocjenjeno 0 od 5
(0 recenzije korisnika)
  • Pogodna za sve vrste madraca
  • Ručno podizanje položaja za glavu i noge
  • 28 gusto raspoređenih letvica za maksimalnu udobnost
  • Poseban sustav za prilagođavanje tvrdoće u lumbalnom dijelu
  • Nosači letvica od kaučuka za još veću elastičnost
  • Besplatna dostava za dodatnu uštedu
  • 100 noći probni period
  • 10 godina garacije

176,52  (1.329,99 kn) Već od:123,56  (930,96 kn)

Besplatna dostava

Kartično plaćanje do 24 rate bez kamata

Opis

Techno Comfort G/N je mehanička inačica naprednijeg sustava podnica s elektromotorom – Techno Comfort MT (LINK). Naime, ima mogućnost ručnog podizanja položaja za glavu i noge i proizvedena je u EU. Čini je 28 elastičnih drvenih letvica, postavljenih u nosače od kaučuka, što joj omogućava pružanje adekvatne potpore korisniku bez obzira na težinu tijela. Letvice su ne samo otporne i čvrste, već i elastične i tihe, te se slobodno možete okretati u snu bez straha da će Vas probuditi škripanje ili neugodni bolovi u kralježnici. U prilog tome ide i podatak da u lumbalnom dijelu ova podnica ima poseban sustav dvostrukih letvi s regulatorima tvrdoće, što znači da će podloga biti tvrđa ili elastičnija, ovisno o vašoj težini i položaju u kojem spavate.

Outletmadraci-Marion-Podnice-Techno-comfort-GN-3

Ako primjerice volite čitati pred spavanje ili gledati TV, podešavanjem uzglavlja izbjegnut ćete neugodne bolove u vratu, no pogodnosti ove mogućnosti posebno ćete osjetiti ako imate problema sa hrkanjem i želučanim refluksom jer će se adekvatnom visinom olakšati disanje. Podešavanje visine područja nogu posebno će razveseliti  one koji tijekom dana dugo stoje ili imaju problema s grčevima u nogama, njihovim oticanjem ili tzv. sindromom teških nogu.

dimenzije letvica

Letvice

Letvice su širine 3,5 cm i debljine 0,8 cm umetnute u nosače od kaučuka, što doprinosi elastičnosti i ergonomiji te sprječava škripanje podnice. Razmak od 3 cm između letvica čini je pogodnom za sve vrste madraca.

dimenzije visina

Dimenzije

Podnica je izrađena u dimenzijama s negativnom tolerancijom, što znači da je realna dimenzija nešto manja od navedene kako bi pristajala u sve okvire kreveta, npr. deklarirane dimenzije 90x200 cm; realne dimenzije 89x196 cm.

resistenca

Izdržljivost

Drvo okvira podnice je dimenzije 5x2,5 cm, u centralnom dijelu podnica ima dvostruke letve što joj omogućuje nosivost do 120 kg!

podesivost

Podesivost

Podizanje uznožja pospješuje protok krvi u području nogu te blagotvorno djeluje kod osjećaja teških nogu. Podizanje uzglavlja povoljno djeluje kod kardioloških smetnji, želučanog refluksa te neugodnog zadaha.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Podnica Techno Comfort GN”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

lga icon
LGA

„LGA tested Quality“ dokazuje primjerenost za uporabu i sigurnost proizvoda. Osim toga oznaka dokazuje da se nadziru unutarnja kontrola i uporaba oznake u skladu s pravilima te da se provode redoviti pregledi proizvoda.

gsikona
GS

GS je sustav certificiranja koji se primjenjuje na gotove proizvode i dokazuje usklađenost tih proizvoda s njemačkim zakonskim propisima o sigurnosti proizvoda a odnosi se na električnu sigurnost, uporabu kemijskih i opasnih tvari, ergonomijui buku.

madeineu_ikona
Made in EU

Made in EU označava da se proizvod proizvodi u Europskoj uniji. Prednosti oznake 'Made in Europe' su da naglašava pozitivne učinke europskih propisa, koji proizvode čine sigurnijim i manje štetnim za okoliš.

Shopping Cart
Scroll to Top