-30%

Podnica Techno Comfort MT

Ocjenjeno 0 od 5
(0 recenzije korisnika)
  • Pogodna za sve vrste madraca
  • Podesivi nagibi u predjelu glave i vrata u skladu s vašim potrebama
  • Jednostavno korištenje uz upotrebu daljinskog upravljača
  • Elektromotori proizvedeni u EU u skladu s najvišim sigurnosnim normama
  • 28 gusto raspoređenih letvica za maksimalnu udobnost
  • Poseban sustav za prilagođavanje tvrdoće u lumbalnom dijelu
  • Nosači letvica od kaučuka za još veću elastičnost
  • Besplatna dostava za dodatnu uštedu
  • 100 noći probni period
  • 10 godina jamstva

598,58  (4.510,00 kn) Već od:419,01  (3.157,03 kn)

Besplatna dostava

Kartično plaćanje do 24 rate bez kamata

Opis

Techno comfort MT je motorno podesiva podnica opremljena metalnim mehanizmom koji omogućava podešavanje pozicije do sjedećeg položaja. Omogućuje Vam također podešavanje položaja glave i nogu koji vam najviše odgovaraju. Podešavanjem područja uzglavlja olakšava se rad srca, pospješuje disanje što smanjuje hrkanje te pomaže kod problema želučanog refluksa, a podešavanje područja nogu pospješuje cirkulaciju krvi.

Izrađena od 28 elastičnih drvenih letvica postavljenih u kaučukovim nosačima koji se savršeno prilagođavaju težini tijela i omogućuju postizanje ispravnog i udobnog položaja.

Drvene letve su fleksibilne same po sebi, otporne su, elastične i tihe te se savršeno prilagođavaju pomicanju madraca i tako pružaju pravilnu potporu kralježnici. U lumbalnom dijelu, podnica ima poseban sustav dvostrukih letvi na koje su postavljeni regulatori tvrdoće koji pomicanjem čine podlogu tvrđom ili elastičnom, ovisno o težini i položaju osobe koja je koristi.

Outletmadraci Marion - Podnice - Techno comfort MT 2

Elektronika i mehanika motora su Made in Europe, s kvalitetom koja iz toga proizlazi.
Na ovoj podnici montirane su samo vodeće proizvodne marke na njemačkom tržištu koje poštuju sigurnosne europske norme.

Outletmadraci Marion - Podnice - Techno comfort MT 5
dimenzije letvica

Letvice

Letvice su širine 3,5 cm i debljine 0,8 cm umetnute u nosače od kaučuka što doprinosi elastičnosti i ergonomiji te sprječava škripanje podnice. Razmak od 3 cm između letvica čini je pogodnom za sve vrste madraca.

dimenzije visina

Dimenzije

Podnica je izrađena u dimenzijama sa negativnom tolerancijom, što znači da je realna dimenzija nešto manja od navedene kako bi pristajala u sve okvire kreveta, npr. deklarirane dimenzije 90x200 cm; realne dimenzije 89x196 cm.

resistenca

Izdržljivost

Drvo okvira podnice je dimenzije 5x2,5 cm, u centralnom dijelu podnica ima dvostruke letve što joj omogućava nosivost do 130 kg!

podesivost

Podesivost

Specijalni metalni mehanizam u kombinaciji s vrhunskim motorom omogućavaju ovoj podnici prilagodljivost pozicije do sjedećeg položaja.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Podnica Techno Comfort MT”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

lga icon
LGA

„LGA tested Quality“ dokazuje primjerenost za uporabu i sigurnost proizvoda. Osim toga oznaka dokazuje da se nadziru unutarnja kontrola i uporaba oznake u skladu s pravilima te da se provode redoviti pregledi proizvoda.

gsikona
GS

GS je sustav certificiranja koji se primjenjuje na gotove proizvode i dokazuje usklađenost tih proizvoda s njemačkim zakonskim propisima o sigurnosti proizvoda a odnosi se na električnu sigurnost, uporabu kemijskih i opasnih tvari, ergonomijui buku.

madeineu_ikona
Made in EU

Made in EU označava da se proizvod proizvodi u Europskoj uniji. Prednosti oznake 'Made in Europe' su da naglašava pozitivne učinke europskih propisa, koji proizvode čine sigurnijim i manje štetnim za okoliš.

Shopping Cart
Scroll to Top