O nama

Tvrtka Marion pruža personalizirana rješenja za dobar san - i to po veleprodajnim i outlet cijenama!​

Važnost dobroga sna i kvalitetnoga odmora za tijelo i psihu dobro je poznata, ali u suvremeno užurbano doba dobiva mnogo veći značaj. Svatko tko se bar jednom u životu susreo s nesanicom i bolovima u vratu ili leđima, svjestan je njihovih negativnih posljedica na kvalitetu svakodnevnoga života. Tvrtka Marion bavi se razvijanjem proizvoda koji pružaju adekvatnu potporu našem tijelu pri spavanju i utječu na poboljšanje kvalitete života uopće.

O nama - azienda

Od svog osnutka u Italiji 1999. godine ostajemo orijentirani prema dva načela – upotrebi visokokvalitenih materijala i prodajnom modelu koji isključuje posrednike. Potonje nam omogućava da postižemo povoljniju cijenu za izvrstan proizvod. Započeli smo proizvodnjom madraca od skupocjenog i rijetkog materijala, lateksa, kojeg smo zbog prakticiranja direktne prodaje, učinili cjenovno pristupačnim svima. Zahvaljujući rastu i širenju asortimana kao i povećanim zahtjevima tržišta, danas nudimo široku paletu proizvoda. Širimo ponudu madraca različitih debljina, kombinacija materijala, navlaka, broja i rasporeda potpornih točaka kao i odgovarajućih podnica i kreveta. Razvijamo ponudu ergonomskih jastuka, a novina u našoj ponudi je posteljina.

Od 2015. godine imamo posebnu liniju proizvoda za hotele i vile. Surađujemo s hotelskim kućama, vilama, kućama za odmor i apartmanima.

Širimo poslovanje izvan Europe, a u Hrvatskoj nas prepoznaju iznajmljivači i hotelijeri kao kvalitetnog i pouzdanog dobavljača i partnera pa opremamo mnoge turističke smještajne objekte. Ističemo partnerstvo s Maistrom, velikim hotelskim lancem, koja nam ukazuje povjerenje za opremanje mnogih objekata visoke kategorije.

Pratimo trendove i zahtjeve tržišta i usmjerneni smo na potrebe kupaca sa željom da krajnjem korisniku priuštimo kvalitetu po najpovoljijoj cijeni. S tom smo vizijom otvorili Marion outlet webshop i kvalitetu učinili još dostupnijom. U novoj outlet internetskoj trgovini na jednostavniji način omogućili smo odabir kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim tvorničkim cijenama.

Tvrtka Marion nositelj je niza medicinskih certifikata koji jamče kvalitetu, a kvaliteti svih proizvoda svjedoči i tisuće zadovoljnih kupaca.

Svjesni smo da sve uzroke lošeg sna ne možemo otkloniti, ali trudimo se konstantno ulagati u istraživanje i razvoj pa svoj asortiman proširujemo i drugim komponentama koje doprinose personaliziranom pristupu spavanja i noćnoga odmora. Pažnjom usmjerenom u svoje najveće bogatstvo – zadovoljnog kupca, tvrtka Marion nastavlja s onim što ju je proteklih godina dovelo do uspjeha: osmišljavanje, proizvodnja i testiranje sve boljih rješenja za dobar san.

Marion d.o.o. za trgovinu i usluge | Pazin, Dubravica 2 | Trgovački sud u Pazinu | MBS: 130033731 | OIB 99969319818 | Temeljni kapital 20.000,00kn uplaćen u cijelosti | članovi društva: D. Marion, I. Marion, R. Marion | žiro račun: HR4123400091110372944 Privredna banka Zagreb

Shopping Cart
Scroll to Top